Foto functie update

camera.jpgBinnenkort kan ik jullie verblijden met pikante foto's van Amanda en alle andere ongein die ik hier meemaak. De administrator heeft een foto functie geinstalleerd.

Helaas zijn we miljonairs met pc's die regelrecht van de dump afkomen. De software is gaar, de usb poorten zijn gaar, de internetverbinding is gaar. Er zijn 3 pc's waarvan bij 2 de usb poorten het niet doen. Bij de derde waarbij de usb poorten het wel doen, kan ik de foto's uploaden. Uitgerekend bij die pc krijg ik steeds een foutmelding als ik wil inloggen op kingjaap. AAARGHHHH

Nu heb ik dus een foto functie en kan ik ze niet uploaden!! Hoe zuur is dat! Ik heb begrepen dat er usb poorten gerealiseerd gaan worden op een andere pc, omdat daar nog geluidsboxen moeten komen. Nog eventjes geduld dus....

Administrator, ik heb je brief met uitleg over de foto functie ontvangen en ik snap wat de bedoeling is. Tot de usb poorten het weer doen, zal ik zo nu en dan coole pics die ik op het net tref posten op King Jaap. Pics van mijn camera uit de kooi gaat ff niet lukken op het moment.

mvg,

De paparazzi!