Jaap "pest" Eric de villa uit?!

mannenorgie.jpgMet verbazing lees ik dit bericht. Hoezo heb ik Eric de villa uitgepest? Wat is dit voor volslagen waanzin? Dit is net zo'n waanzin als waarvan ik bezeten ben. Dat is namelijk mijn punt. Ik heb Eric helemaal niet weggepest!

Ik ben gewoon mezelf geweest. Dit is toch reality? Het is toch de bedoeling dat je jezelf bent net als in je dagelijkse leven? Wat is het probleem dan!! Thuis maak ik mensen zo vaak knettergek just 4 fun.

Quote: "Pesterijen van medebewoner Jaap zouden tot zijn beslissing hebben geleid om te vertrekken."

Nou ik kan je zeggen dat deze uitspreek pertinent onmogelijk is. Ik pest helemaal niemand. Ik leef gewoon relaxed en als het me niet bevalt dan krijg je terror. Zo simpel is het.

Net als vanmiddag; komt de Palmateef op me afgestapt om me te kapittelen over een bescheten toilet. Ze snapt niet waarom ik het uitsmeer over de pleerand. Ik zweer op mijn ziel dat ik het nooit (uberhaupt) heb uitgesmeerd met de intentie om mensen te stangen. Ik ben gewoon gaan schijten en ben daarna weggelopen. Dat is alles. Pure gemakszucht. Pleur op, ik ben toch miljonair?! Boenen slaaf en snel! Dat is toch fokking niet normaal! Van de baas een proleet trachten te maken. Fucking hel! Ik kan niet wachten tot Huub & ik de sollicitanten voor hoofdhuishouding kunnen gaan interviewen. We flikkeren die teef er zo uit als ze zich niet onderschikt aan onze wil.

Fuck 'm all.

Jaapje. :)

Om nooit meer te vergeten, het bericht:

Eric verlaat De Gouden Kooi
Uitgegeven: 19 juni 2007 12:21

AMSTERDAM - Eric wil dinsdag de luxueuze villa van de realityshow De Gouden Kooi verlaten. Dat vertelde de 25-jarige 'miljonair' maandag aan zijn medebewoners. Na een gesprek met een psycholoog hakte hij de knoop door en lichtte zijn medebewoners in.

De Leidenaar had het de laatste tijd niet makkelijk in het huis. Pesterijen van medebewoner Jaap zouden tot zijn beslissing hebben geleid om te vertrekken.

De homoseksuele Eric zorgde voor opschudding in het huis door meermaals seks te hebben met Huub, die ook het bed deelt met kandidate Lieke.

De lege plek die Eric in het huis achterlaat, wordt opgevuld door een nieuwe kandidaat. Wanneer deze het huis zal betreden, houdt televisiezender Tien geheim.

Begin deze maand maakte Natasia bekend dat zij in september de villa zal verlaten. Natasia, die op kosten van Tien haar borsten liet vergroten en haar rijbewijs haalde, heeft haar persoonlijke doelen bereikt, zo meldde zij.

Voor haar vertrek wil zij nog een buikwandcorrectie laten uitvoeren.

(c) Novum