Jaap bij 101TV

Hierbij de uitzending van Jaap bij 101TV

Hey doubleJ kanjertje, gewelidg interview.... verheug me nu nog meer op die terror jaap show van je!!!!! heel veel succes toegewenst vanuit den bosch met alles liefs debby en kimberly

Lieve Jaap,

Het is een beetje twijfelachtig of het kijken van deze filmpjes wel past in mijn goudenkooiafkickprogramma, maar zolang ik het niet vermeld in de tussentijdse evaluatie kan het ook gewoon gezien worden als: een kleine terugval :)

Jaap, het is niet netjes mensen te vragen naar hun inkomen, heeft nooit iemand jou dat verteld? De persentator doet het leuk!! Zijn lach werkt aanstekelijk! Als je hem ooit nog eens spreekt, geef dan mijn complimenten door!
Huh? Heb jij heel veel geld? Misschien moet ik maar eens fan van je worden hahahah :P Kben ook nog es brunette...LOL

Ik lig hier echt in een deuk! Ongelovelijk! hahhaha Als nou toch alles tegen gaat zitten kan je altijd nog bij een sexlijn gaan werken en vrouwen verleiden met Coca Cola light, je doet het zo zwoel...schater

Die laatste shot is nog wel het leukste, had dus echt niet door dat jij en de presentator nogal van lengte verschilden!

Liefs Annelies

Beetje treurig die intervieuwer. Wat een kluns. je ziet dat jaap het hele gesprek domineerd. Lijkt me niet echt de bedoeling..

Haha deze is wel weer echt jaapachtig briljant!
F*cking Jaap Caneel.

Ik heb weer genoten van je jaap! Geen livestreams meer maar gelukkig zien we nog wel af en toe van de jaap die we op de streams zagen! Leuk interview

De intervieuwer doet het juist goed, hij zet Jaap in de spotlights. Jaap is de special guest dan moet je niet a la Jensen de spotlights op jezelf proberen te richten.

man man man lieke of klaar? klaar?!?!?!
wtf? die saaie teef?
heb je de beelden al terug gezien toen die pypslet van huub terug kwam in de kooi waarin ze jouw zwart maakt?
jammer dat je niet zegt dat zij de saaitste bewoner ooit was.

dat lijkt me ook niet de bedoeling rubber maar is het niet zo dat hij zich laat domineren?
zoiets laat je toch gebeuren of zie ik dat niet goed. het is idd een leuk manneke die presentator maar niet echt opgewassen tegen jaap geloof ik jaapio lijkt niet gek die is gewoon gek en dat had die jongen nog niet echt door geloof ik.
en jaapie tja super hoor!
je hebt overal mensen voor natuurlijk!!
ik ben benieuwd naar je show en we zullen zeker kijken.
kijken of je ons in je eentje ook geboeid kunt houden.
succes!

jaap jij ownt ouwe beer!

Reageer

(Als u hier nog nooit gereageerd heeft, kan het zijn dat de eigenaar van deze site eerst goedkeuring moet geven voordat uw reactie verschijnt. Eerder zal uw reactie niet zichtbaar zijn onder het bericht. Bedankt voor uw geduld.)