Anorexia patient gezocht!

Ola luitjes,

Yes, jullie King spreekt weer!!!

Ik heb heeeeel erg veeeeeeel nieuws over mijn show en binnenkort ga ik alles uitgebreid posten op deze site. In combinatie met mijn nieuwe show ga ik ook weer elke dag posten. Kijk, alle gaven dingen waar ik mee bezig ben, daar zit geheimhoudingsplicht op vanuit mijn partners. Om nu een blog bij te gaan houden over welke ijsjes ik bij Albert Heyn koop, tja daar zit niemand op te wachten. Dus nog ff geduld.

Wat nu van belang is, is het vinden van een anorexia patient die het leuk vind om bij mij als gast in de show te komen.

Hier een stukje uit mijn kakmail naar anorexia websites, dan weet je wat ik zoek:

"Gezien mijn grote overgewicht en eetprobleem, lijkt het ons uitermate geschikt om als gast een anorexia patient uit te nodigen. Het thema van mijn talkshow en het interview is ludiek informatief. Ik zou graag met een anorexia patient door een winkelcentrum lopen en bijvoorbeeld langs gaan bij een friettent. Ik zelf heb moeite om van eten af te blijven, terwijl een anorexia patient het tegenovergestelde heeft. Hier wil ik graag serieus/informatief over praten, onder een relaxte/grappige/ludieke sfeer. Ik zou graag op uw site een oproep willen doen, zodat mensen zich kunnen aanmelden op stichtingjaap@live.nl"

Lossssssss

Uw koning.

Top! Alleen Jaap hou je wel in hea.(onder een relaxte/grappige/ludieke sfeer)

Top! Alleen Jaap hou je wel in hea.(onder een relaxte/grappige/ludieke sfeer) hahaha

Japi Jow

Die show moet zeker wel doorgaan gozer, want dat wordt zwaar lachen.Die humor van jou kan ik wel erg waarderen. Bijvoorbeeld dat verhaal van die bierflesjes bij 101tv. Man oh man hoe kom je erbij.

Doe je goed Jaap!

Contrast;)

Jaap,
Het wordt tijd dat jij je gaat realiseren dat je uit de gouden kooi bent.
Je gaat echt te ver, om in een 'ludieke sfeer'?! met een anorexia patiënt naar een friettent te gaan...
Ik weet natuurlijk niet of jij je dikke lijf heb gekregen door een ziekte (bulimia o.i.d.) of gewoon door veel te veel eten.
Anorexia (en ook bulimia) heeft (hebben) een lang herstelproces nodig, de patiënten moeten goed begeleid worden. Als je een serieus/informatief programma wilt maken, moet je niet, ook nog grappig/ludiek willen zijn. Ik weet niet of je dit zelf bedacht hebt of dat het uit de koker van een producent komt.
maar je kunt niet over iedereens rug heen leuk doen, wordt volwassen man!!
Mijn vrouw is ex- anorexia patiënt.

Zoek dan ook iemand met Binge eating disorder, ook een eetstoornis. En waarom zou je iemand met anorexia alweer op zo'n manier te kijken zetten. Ik werk met dit soort meiden en Jaap als je zo tekeer gaat zoals je in de kooi deed, maak je die meiden nog zieker. Ik zeg niet doen!

Mafkees, koop een tent en hou je kalm vetklomp, ga met mora samen in een tentje op de heide wonen en hou verder je klep.

Beste Jaap,

Ik had gehoopt na dgk niets meer van je te horen.Je lijdt nogal aan zelfoverschatting. Goed dat je gewonnen hebt, maar draaf niet door.

je ben niet belangrijk meer vetkwabbes

Toppie! ik ga zeker kijken, ik heb zelluf geen vreetbuien of anaalrexia, maarru goed bezig!

Wat voor ijsjes koop je..?!

Hoi die Jaap,we hebben genoten van jou in de gouden kooi!en dan ook echt genoten,maar om een anorectia-patient te vragen,gaat net iets te ver vind ik.Want het is een levens bedreigende ziekte,waar je niet mee mag spotten Jaap!Verder ben je wel okee!!!!Groetje`s van Monique.

Hoi Japie,
je had afgelopen zondag jullie Fandag, bij het zien van de foto's zag ik wel iemand die in aanmerking zou komen
Dat meisje in het wittttt (HUUBSOPPER of zo iets) vlgs mij wil ze ook wel, op Nowlive had ze het heletijd over.

Jaap, je vond de FANdag niet leuk he, ik snap het volkomen, het zijn allemaal HUUBfans en wat doen ze LELIJK over je,
is het niet B&A dan maar over jouw proberen te kletsen
.... zolang ze het maar niet over DENNIS en Nadia gaat, want dan krijgen ze het voor de zoveelste van mij van Langs,
wat een misselijke mensen zijn dat toch
..... ik krijg er spontaan Anorexia van, ohhh nu ga ik te ver.
gr.
van sjimmie

Reageer

(Als u hier nog nooit gereageerd heeft, kan het zijn dat de eigenaar van deze site eerst goedkeuring moet geven voordat uw reactie verschijnt. Eerder zal uw reactie niet zichtbaar zijn onder het bericht. Bedankt voor uw geduld.)