Anne Rexia gesprek groot succes

Hoi allemaal,

Het interview met de anorexia patiënt, Caroline, was erg geslaagd. Er was ruimte om te lachen over onszelf, maar toch voerde serieusheid de boventoon. Enkele keren was Caroline diep geraakt door mijn recht door zee confronterende benadering. De sfeer was gemoedelijk en open. Caroline heeft ook de mogelijkheid gekregen om uit te leggen waarom zij graag wilde deelnemen aan het interview. Haar wens was om zo te helpen in de strijd, om jonge tienermeisje die neigen anorectisch te worden, te informeren over de ongemakken en de pijn die zo’n leven met zich meebrengt.

We hebben na ons boeiende gesprek een fysieke terror competitie gehouden; de dikke tegen de dunne. De uitkomst van die titanenstrijd was heel erg verrassend.

Als je alles wilt blijven volgen betreffende de ontwikkeling van Jaapieooo’s activiteiten, blijf vooral de enige, echte, officiële site checken van King Jaap himself!

Adiosssss!!

King Jaap

Wanneer komt je programma dan :O

Japie,

Op het moment dat het programma verkocht is. Heb je dan ook de rechten om de pilot op je website te zetten?
Ik ben namelijk na al die blogs wel heel erg benieuwd aan het worden.

Patrick Verlouw

Reageer

(Als u hier nog nooit gereageerd heeft, kan het zijn dat de eigenaar van deze site eerst goedkeuring moet geven voordat uw reactie verschijnt. Eerder zal uw reactie niet zichtbaar zijn onder het bericht. Bedankt voor uw geduld.)